(Last Updated On: 19 december 2022)

Stel je voor dat alles energie is en uit vibraties bestaat. Stel je voor dat alles via trillingen werkt. Hoe mooi is het dan dat je je gedachten enzo kunt laten doen wat jij wilt met het gebruik van vibraties?

Tesla had dit ook al door en ontdekte dat je met 369 hz hele mooie dingen kon doen. Hij ontdekte meer dan alleen maar mooie dingen. Maar daar gaat dit artikel niet over.

De natuur en trillingen

Bomen, vogels, planten, water en meer dingen uit de natuur werken d.m.v. trillingen. Door een bepaalde vibratie op een bepaalde frequentie lijken ze allemaal met elkaar verbonden. Onderzoeken hebben uitgewezen dat zelfs water te programmeren is met vibraties en intenties.

Niet alleen de natuur werkt met frequenties. Wij als mensen werken ook op die manier. Alleen zijn we ons daar niet zo van bewust (gemaakt). We kunnen bijvoorbeeld aan iemand denken en diegene appt of belt je dan net. Of, je kijkt naar je partner en die weet precies wat je bedoelt. Of je komt een kamer binnen en je voelt daar de vibe. Of je komt binnen en voelt een spanning. Dit gebeurt allemaal via de vibraties die op een bepaalde frequentie worden uitgezonden.  Zie het maar als een radio die radiogolven zendt en ontvangt 

Je kunt jezelf, door bepaalde vibraties op een bepaalde frequentie uit te zenden mediteren, rustiger worden of zelfs je lichaam activeren. Dit laatste klinkt misschien gek alleen is het echt zo. Verdiep je zelf er maar eens in.

Je lichaam activeren, te mediteren o.i.d. kan je doen a.d.h.v. vibraties. Ik gebruik hier zelf een hele mooie app voor. Deze heet Brainwaves — Binaural Beats en kan je hier downloaden. Het is echt een aanrader. Gewoon te gebruiken tijdens het wandelen, als je wil gaan slapen, net wakker bent etc. Maar niet gebruiken als je deelneemt aan het verkeer. Dat is echt niet aan te raden! Klik hier om meer te weten te komen over deze app.

YouTube subliminale berichten 

Ik gebruik ook wel eens YouTube. Alleen, wie weet wat iemand daarin heeft ingesproken als een soort “subliminal message”. Daar ben ik dan best wel voorzichtig mee. Ik hoop jij ook?

Jouw frequentie verhogen

Dan nu waar het artikel eigenlijk over gaat. Jouw frequentie verhogen. Als jouw frequentie hoog is dan is jouw mentale flow ook positiever. Ben je positief dan komt er ook punitiviteit op je af. Dus wat je zaait zal je oogsten. Je bent dan een soort magneet. Heb je een lage vibe dan trek je dat ook aan.

Hoe verhoog je jouw frequentie? Doe of luister naar dingen die jou energie geven. Bijvoorbeeld muziek, positieve mensen om je heen, onbewerkt voedsel eten, de natuur in gaan of zelfs kijken naar feel good films. Doe dat maar eens. Try it! Je zult het zien wat het met je doen.