(Last Updated On: 1 september 2022)

Je hoort het geregeld om je heen “ik wil terug naar het oude normaal“, “ik wou dat alles was als voor de corona”. En nog meer van zulke uitspraken. Alleen, zou je dat werkelijk willen met de kennis die je nu hebt? Want als je het boekje van Epstein erbij pakt en weet welke namen daar in staan, zou je dat dan nog steeds willen? En als je die namen daar hebt gezien, zou je dan nog stemmen op deze personen? En als je weet wat de werkelijke gang van zaken zich afspelen in Oekraïne en Rusland? Of met de kennis dat je weet wie de kinderen heeft weggehaald bij hun ouders omdat iemand de belasting niet kan betalen? Of de deals die zijn gesloten met de mondkapjes? Of de sms’jes van Rutte, de leugens…En heel recent: de boeren die hun land moeten afstaan voor de nieuwe stad die de regering (WEF) wil in Nederland… wil je dan nog steeds naar het oude normaal?

Het oude normaal: even terug naar 2019

In /voor 2019 was het normaal om gewoon lekker je gang te kunnen gaan. Niemand had ooit gehoord van Corona. Alleen de naam was bekend van de biertjes. Je kon gaan en staan waar je wou. En als je verkouden was, snoot je je neus, nieste je lekker in het rond, pakte je een deurklink vast, kroop je als het kon in iemand z’n aura en was een knuffel geven normaal. Ook het maken van afspraken was geen probleem. Gewoon gaan met die banaan. Of op vakantie gaan naar een ander land. Geen probleem.

Daarbij waren er geen tot weinig vragen of twijfels over de intenties en het beleid van de overheid. Er werden hier en daar wel wat twijfels geuit en werd er een WOB verzoek ingediend. Iedereen leefde zijn of haar leven. Dit even in een notendop.

Vanaf maart 2020 veranderde dit

Opeens was daar een virus genaamd corona (COVID19). Er gingen begin 2019 heel wat leuke grappige video’s en afbeeldingen rond via de socials. Alleen toen…geen geknuffel meer, geen handen geven, 1,5 meter afstand en mondkapjes. Zelfs de aura van de aura nam afstand. Baby’s die hun papa en mama voor het eerst zagen met een mondkapje… En zelfs het sluiten van scholen, kinderen thuis onderwijs geven, geen bezoek meer bij/van opa en oma. En de hele erge schrijnende gevallen: lag je terminaal dan zou je je laatste adem eenzaam en alleen uitblazen met een naaste achter een scherm of helemaal ingepakt in een wit pak. Later in het jaar 2020 kwamen de lockdowns. Winkels en horeca sluiten na een bepaalde tijd. Je mocht na een bepaalde tijd niet meer naar buiten. Dit zou ons ook heel erg helpen zeiden ze…gedragsexperiment geslaagd!!

Kanttekening:

De meeste mensen die overleden gingen dood MET corona. Niet DOOR corona! Laat dat even tot je doordringen!
Corona staat nu op de A lijst van ziektes. Op deze A lijst staat ook Ebola…
Van de griep ga je eerder dood! 

Vaccinaties, vaccinschade en een sterftepiek

Dan kwamen de vaccinaties. Deze zouden de mensen beschermen tegen het corona virus. Maar nu blijkt (aug/ sept 2022) dat de mensen die deze vaccins hebben genomen juist heel ziek zijn geworden, ziek zijn of steeds weer ziek worden. De mensen die geen vaccin hebben genomen hebben weinig tot geen last. Ik ga hier geen bronnen opzoeken maar kijk maar eens om je heen en ga koppen tellen en zoek de verschillen. Nu blijkt ook dat de cijfers maar niet vrij worden gegeven over de ziekenhuisopnames van wel en niet gevaccineerde mensen.

Nu, anno september 2022 is er ook een piek in het aantal mensen dat overlijdt. Gezonde mensen die sterven aan een hartstilstand. We zagen het al begin 2022 dat er mensen op het sportveld overleden aan een hartstilstand. En nog steeds geen inzage in de cijfers van de ziekenhuizen…

Huidige situatie augustus 2022

Er zijn veel dingen gebeurd de afgelopen twee jaar. Mensen willen weer terug naar de tijd als in 2019. Alleen is toen dus de aanloop gemaakt naar waar we nu staan in september 2022. En als je je dan verdiept in wat er nog gaat komen dan kan je snel de optelsom maken en zie je dat de plannen van toen alleen maar een duistere aanloop waren. Er komt nu ook veel aan het licht. Bijvoorbeeld dat het vaccin experimenteel is (wat de wakkeren al eerder riepen en anderen voor waarschuwde!). Of de mondkapjes helemaal niet deden wat ze moesten doen. Dat het virus eigenlijk helemaal niet zo heftig was als dat ze ons deden geloven. De maatregelen die toen werden genomen hebben eigenlijk meer schade aangebracht dan het virus zou doen. 

Op dit moment is er ook sprake van dat ze deze coronamaatregelen willen vastleggen in de wet. Dat houdt dus in dat wanneer de overheid zegt dat het te gevaarlijk is wij allemaal moeten doen wat zij willen. Dus zeg dan maar dag met de vrijheid. 

Huidige situatie 2022: energie 

Er is nu sprake van hoge kosten om energie te gebruiken. De elektriciteit en diesel zijn nu zelfs duurder dan de benzine en gas. Hoe bizar! Mensen betalen nu bakken met geld voor hun stroom en gas. Dit zal dadelijk een hoop mensen onrustig maken. Ik ben zelfs bang dat plunderingen niet uitgesloten zijn. Dan wil je gewoon niet in de stad zijn. 

Wat zeggen de bronnen in de “wakkere” wereld

 • Er komt een black out
 • Geen toegang meer tot je geld op de bank
 • Geen stroom of gas meer (uitval)
 • Geen producten meer in de winkels
 • Geen brood meer of andere producten omdat de bakker e.d. over de kop zijn gegaan

Oplossing vanuit de overheid

De overheid komt dan met de oplossing om alles digitaal te maken en dan krijg je dus een X aantal euro’s per maand, per gezin/ persoon om van te leven. Maar dan moet je wel voldoen aan hun eisen.
En wel met de QR code op je telefoon, die je krijgt als dat vaccin neemt tegen de corona of andere ziekte die ze dan bedenken…

En dan, lieve mensen, dan heb je dus totale controle over de mensen en alles wat daar aan is gekoppeld… laat dat even tot je doordringen!

Terugkijken en doortrekken naar het nu en de toekomst

Problem & Solution principe

 • Corona (2019/ 2020)
 • Vaccineren
 • Introductie van de QR code (krijg je alleen als je het vaccin neemt)
 • Energieprijzen omhoog met gevolgen van dien
 • Voedselprijzen om hoog met gevolgen van dien
 • Geen ambachtelijke beroepen meer (boeren, slagers, bakkers, vissers etc)
 • Oversterfte en schaarste 
 • Mensen afhankelijk maken

Oplossing:

 • Geld digitaal maken
 • Digitaal ID
 • iedereen een X bedrag 
 • Black Box in je auto 
 • Electrische en volgbare auto’s (blackbox in 2030)
 • Leefregels om te leven naar de standaarden van wat de overheid wil

Doe je dit niet dan heb je pech en sta je letterlijk op straat en krijg je niets meer! Al jouw primaire levensbehoeften worden afgenomen! 

Wil je nog steeds terug naar 2019, naar het oude normaal?

Als je nu nog steeds terug wil naar het oude normaal snap ik je best. En dan met de kennis die ik nu heb om deze gekke toestanden tegen te gaan. Ik zou mij dan nog meer in gaan zetten om deze gekte tegen te gaan.

Alleen, wie luistert er dan? Ook dan zouden mensen mij wegsturen met dat ik een complotdenker ben. Een “wappie”. 

Conclusie

Dus hoe je het wendt of keert, de mensen zullen altijd “ignorant” zijn en volgen. Als een lemming volgen ze elkaar. Pas als de pan met water aan het koken is dan zullen er vragen komen…en dan nog..

Het is zoals het is. Maak mensen bewust van wat er komen gaat. Geniet intussen van elkaar, van het moment, van het nu!