(Last Updated On: 6 augustus 2022)

Ik heb al een lange tijd een onderbuikgevoel dat mij bezighoudt. Gewoon een gevoel dat langzamerhand een gedachte is geworden die ik eindelijk kan verwoorden. Ik probeer dit te doen aan de hand van wat ik zie en wat dat bij mij triggert en losmaakt. Dit is tenslotte mijn beleving en mijn tijdlijn. Je hoeft het er niet mee eens te zijn. 

Tevens wil ik benoemen dat dit niet geschreven is met een politieke voorkeur. Dit is dus geen gesponsord artikel of iets dergelijks. Absoluut niet. Dit is geschreven n.a.v. wat ik zie en opmerkelijk vindt.

De kabal: wie is/ zijn dat

Voor je dit artikel gaat lezen is het goed om eerst de kabal te beschrijven en één van hun werkwijze. 

De kabal is een club die een bepaalde hiërarchie hebben bedacht. Zij sturen de clubjes aan die zelfs bóven de overheden staan. BEsef dat de overheid maar een instrument is. Om dit artikel te lezen is het handig om te begrijpen en ook te weten wat de kabal is. Anders: sla dit artikel op, onderzoek de kabal en kom later weer terug. Het artikel zal dan namelijk in goede aarde vallen. 

Een van de werkwijze van de kabal: informatieplicht

Ik hoop dat je al wat meer hebt gelezen over de kabal waardoor ik dus mijn gedachte beter kan toelichten. Ik ga er vanaf nu ook vanuit dat je snapt wat ik schrijf. Zo niet, dan wil ik je echt op het hart drukken om je eerst in te lezen.

De kabal kan en mag niets doen zonder dat wij, de mensen van vlees en bloed, hiervan op de hoogte zijn gesteld. Dat wij weten wat er gaat komen. Eén van de kosmische wetten is dat je een ander informeert en toestemming krijgt. Er bestaat dus een kosmische informatieplicht. Het informeren kan gedaan worden via media (tv, radio, films, internet, kranten) maar ook dus, en dat is dus mijn onderbuikgevoel, via de oppositiepartijen. Daarover in dit artikel meer. 

Tijdlijn van informatie geven

Sinds de jaren 80 heeft de manier van het geven van informatie meer kracht en vorm gekregen. Er zijn veel meer manieren ontstaan om de mensen te informeren en dus te kunnen voldoen aan de informatieplicht. Eerst duurde het een paar weken voordat een bericht bij je thuis kwam, toen dagen, toen uren en nu is het gelijk per direct. Als er nu een koe een scheet laat op de Noordpool dan is het in een paar seconden al bekend op de Zuidpool bij de pinguïns. 

Manieren van informatie geven

Ik heb al benoemd dat we via de media al veel informatie binnenkrijgen. Er zijn ook nog manieren om de informatie kracht bij te zetten of nog dieper bij ons binnen te laten komen. Dit kan doormiddel van taalstructuren, het gebruik van frequenties (veel is tegenwoordig digitaal) en beelden. Dus via het onderbewustzijn).  Hierover heb ik ook een artikel geschreven. Hoe digitale radio en televisie en mensen kunnen beïnvloeden

Hoe denk je dat er opeens zoveel mensen voorstander van de oorlog in Oekraïne zijn geworden? Bekijk de advertenties van het vaccineren maar eens, de posters en de hoe daar de kleurstellingen zijn gebruikt. Deze zijn in grote lijnen zo in elkaar gezet dat je de kleuren van de Oekraïense vlag constant ziet

De oppositiepartijen

Nu wil ik de oppositiepartijen gaan benoemen waarbij ik het gevoel en idee heb dat zij de de plannen van de kabal doorgeven. Dit doen ze bewust of niet, dat hou ik in het midden. De partijen die ik noem zijn partijen die het meeste van zich laten horen op social media of in de andere informatiebronnen. Ook zijn de leden in die partijen gerelateerd aan de mensen die weer linken aan het WEF of andere groepen die toch weer uitkomen bij het WEF. 

  • PVV
  • BBB
  • BVNL
  • Groep Omzigt

Framen en in een kwaad daglicht brengen

Deze partijen benoemen de problemen, de plannen, ze roepen en opperen veel, eisen veel maar worden niet geframed. Je weet wel, stukjes van wat een partij(lid) zegt en dat dan op een dergelijke manier in de media tonen dat het of slecht of goed kan worden worden opgevat. Dus zonder verdere context en insinuaties maken over dat ene fragment. Hier en hier kan je meer lezen over wat framen is. 

En als er iemand een goed initiatief neemt, een stap zet voor verbetering wat niet in lijn is van de kabal dan zal deze worden tegengewerkt of nog erger…

Waarom ik deze partijen heb gekozen?

De partijen die ik dus noem nemen geen zichtbaar initiatief om de dingen die het kabinet uitvoert tegen te gaan. Wel woorden maar geen daden. Er komen geen oplossingen uit die partijen dan alleen maar kritische vragen. Ze stemmen tegen bepaalde moties of gaan juist wel mee in de moties die juist tegen ons burgers werken. Ze gaan niet de wereld in om de burgers te activeren om een tegenbeweging te veroorzaken. Ze ondersteunen geen initiatieven of nemen het voortouw om nieuwe initiatieven te starten. Bijvoorbeeld het opzetten van scholen, opvragen van rapporten etc. Die stappen zijn niet aan de orde bij de genoemde partijen. 

De enige partij waarbij ik dat wel zie is het FvD. Daar zie ik deze initiatieven wel. En zij ondersteunen ook wat burgers doen. Maar ik kan er naast zitten. Misschien mis ik de initiatieven van de andere partijen? 

Uitspreken van de plannen van de kabal via de oppositiepartijen

Nu ga ik alles samenvoegen en hoop ik dat ik mijn gedachte goed kan overbrengen. Mocht het toch niet duidelijk zijn laat het mij dan alsjeblieft weten in de comments. Want dan kan ik mijzelf verbeteren. 

De kabal kan via het kabinet de plannen in de 2e kamer brengen. Of zelfs bij de europese commissie. De oppositie krijgt lucht van deze plannen. Deze gaan de plannen onderzoeken en komen met hun resultaten. De resultaten zijn tegengeluiden. Vaak zijn het bevindingen die de plannen tegen zouden moeten gaan. De resultaten zouden de minister moeten laten nadenken voordat het werkelijk voorgesteld kan worden in de 1e kamer. De minister in kwestie zou zelfs met deze bevindingen in beraad moeten gaan en zich dan afvragen of dit geschikt is voor de burgers, de mensen van vlees en bloed.

Echter, in praktijk is het anders en een stemming of een motie indienen heeft geen nut want de grootste partijen (lid van het WEF) hebben het voor het zeggen. Dus een motie van een oppositiepartij kan zo worden weggewuifd. Echter, het is wel in het zicht van ons, de mens van vlees en bloed, uitgesproken. Er is voldaan aan de kosmische wet van de informatieplicht.

In de 1e en 2e kamer hangen camera’s zodat deze debatten opgenomen worden. Ook zijn de debatten via een live stream te volgen, via de radio en televisie. Dus die informatie komt op die manier al bij ons als mensen. Dan zijn er oplettende mensen die deze fragmenten opnemen en op Vimeo, YouTube, Facebook, Bitchute, Odysee en andere platformen plaatsen. De kranten (gecontroleerde media als NOS en DPG enzo) krijgen hier lucht van (of toegespeeld) en plaatsen dit ook in de kranten of zenden dit uit. Dus in een mum van tijd zijn er 17 miljoen mensen (in Nederland) op de hoogte van deze plannen.

Conclusie

Dus, de oppositiepartijen geven gehoor aan deze plannen, benoemen de plannen, benoemen wat er gaat gebeuren, wat er kan gebeuren, zien de risico’s. Dit komt bij ons als burgers, de mens van vlees en bloed. En zo heeft de kabal voldaan aan de kosmische wet van informatieplicht. 

Tegengeluid en niet akkoord gaan met de plannen: wat kan jij doen

Er is al een redelijk grote groep mensen in Nederland die al vanaf 2020 een tegengeluid geeft. En deze groep wordt nu steeds groter. Steeds meer burgers gaan zich tegen deze plannen verzetten. Steeds meer mensen van vlees en bloed gaan inzien hoe het spel werkt. Steeds meer mensen worden wakker. Tijdens het schrijven van dit artikel is er protest vanuit de hoek van de boeren, vanuit de truckers, de havenmedewerkers en deze worden ondersteund door de burgers. Vlaggen op de kop (blauw wit rood, wat de boodschap draagt “Nederland in Nood”), en om de boeren te ondersteunen veel rode zakdoeken in het zicht. 

Ga niet akkoord, ga niet mee in de plannen, ga niet akkoord met de regels die ons worden opgelegd. Ga niet akkoord met wat de kabal wil! Doe dit op jouw manier waar jij je  goed bij voelt. Dit is wat jij kunt doen doen als mens van vlees en bloed!