(Last Updated On: 1 november 2022)

Er is heel wat naar buiten gekomen wat betreft het vaccineren (september en oktober 2022). Je zou het doen voor een ander, weet je nog? Maar uiteindelijk werd je toch ziek. Toch moest je weer een booster halen.

Maar er staan verkiezingen voor de deur. We moeten even stil staan bij wat er de afgelopen jaren is gebeurd en wie daar verantwoordelijk voor waren. En als je gaat stemmen, stem dan lokaal! Stem op een lokale politieke partij. Niet op partijen die ook landelijk vertegenwoordigd zijn! Of, stem op een partij waar je echt van weet dat ze ook landelijk niet deel hebben genomen aan deze bizarre dingen. 

De toeslagenaffaire – waar zijn de kinderen? 

Voor je verder gaat met het lezen van dit artikel, wil ik je eerst nog wijzen op de partijen die er voor hebben gezorgd dat hele gezinnen naar de klote zijn gegaan. Met de toeslagenaffaire. Papa en mama hebben alles gedaan wat in hun macht lag om de belastingdienst tegemoet te komen. En toch waren kinderen weggehaald bij hun ouders. En sommige ouders weten nog steeds niet waar die kinderen zijn…. Dit is gedaan onder het toeziend oog van VVD, D66 en CDA. Want zij hebben immers de meeste stoelen in de kamer en hebben het dan voor het zeggen. 12 jaar kabinet Rutte… 

Dus weet welke partij (lokaal, provinciaal of landelijk) jouw stem krijgt!

De lockdowns met ernstige sociale gevolgen!

En die lockdowns eind 2021? Die werkte niet, weet je nog? Want je kon ondanks dat je gevaccineerd was en je een mondkapje droeg tóch wel anderen besmetten. Maar toch, je mocht opa en oma niet zien, je moest de kinderen thuis houden van school. Zwemmen en andere sporten? Zonder papa en mama! En dan nog de jongeren die helemaal vast kwamen te zitten? Letterlijk en figuurlijk. Sommige pleegden zelfs zelfmoord. Ow, we moeten ook niet de naasten vergeten die alleen moesten sterven achter een glas vanwege corona!

Het MKB en horeca moest sluiten op bepaalde tijden

Het mkb, de horeca en de hele kleine ondernemers, die moesten hun tent letterlijk sluiten want ze gingen over de kop vanwege te weinig inkomsten. De QR zorgde hier grotendeels voor en het sluiten van de zaak op bepaalde tijden ook! En dan moet je ook mensen naar huis sturen… die ook weer monden te voeden hadden. Dit is een kettingreactie. 

Gevallen kabinet en toch besluiten nemen?

Weet je nog wie deze gekke dingen bedacht? Juist: de leden van de VVD, D66 en het CDA! Dit zijn de grootste partijen die het voor het zeggen hadden/ hebben. We hadden gestemd, massaal, op FvD en PVV. Maar daar wilde de VVD, CDA en D66 niets van weten…En BBB en Haga…. ze roepen wel maar doen niets voor de burger! 

WOB verzoeken – eindelijk informatie boven tafel!

Informatie achterhouden of visies doorduwen! Dat is ook gebeurd, onder het toeziend oog van de Jonge. Als je naar de website gaat van Rijksoverheid.nl. dan kan je daar WOB verzoeken indienen. Wat is een wob verzoek? Lees dat hier en hier . Er zijn veel wob documenten boven tafel gekomen die je echt op de feiten drukken dat de bijvoorbeeld het vaccineren en de reclame die daar bij hoorde net zo irritant moest worden als wasmiddelreclames. Pushen heet dat! 

Verder…

De benzineprijzen vet hoog, energieprijzen hoog, inflatie hoog, kinderen uit huis geplaatst en niet meer terug, sms’jes kwijt en geen actieve herinneringen meer. Een oorlog aanmoedigen door materieel en geld te sturen naar de Oekraïne maar niet praten over vrede? Willen wij dat als burgers? Nee! Absoluut niet!

Dan de politieke partijen, de specialisten en artsen die hier wat over zeggen en er wat aan willen doen worden de mond gesnoerd. Zij stelden kritische vragen. Is dat democratisch? Noem je dat vrijheid van meningsuiting?

Als je dit leest met de verkiezingen, denk dat even aan de onderstaande punten voor je een kruisje zet! Dan weet je hoop ik nog precies waar ik het over heb. Dan hoop ik echt dat je weet dat je niet moet gaan stemmen op de partijen die Nederland leeg hebben geplukt en kapot hebben gemaakt. En nog erger: de hele boel hebben verkocht aan een club genaamd het WEF!

Weet je het weer? Dus op wie ga jij stemmen deze keer? Laat ze maar eens zien bij wie de macht ligt! Bij ons, bij de burgers!

De landelijke partijen in de kamer hebben uiteraard politieke banden met de partijen in de provincie en de gemeente. Vergeet niet dat de landelijke partijen dus grote invloed hebben op de provinciale partijen en die weer op hun beurt op de gemeentelijke partijen. Wees dus slim en tactisch en stem op partijen die geen enige link hebben met de partijen die ons hebben uitgekleed!

20 redenen op een rijtje

Dus nog even een opsomming met redenen waarom je dus niet op de huidige partijen moet stemmen.

 1. Meer dan 1500 kinderen weggehaald bij hun ouders (toeslagen affaire)
 2. Een oorlog beginnen die geen enkele levende ziel op aarde wil dan alleen de politiek! 
 3. Brandstofprijzen zeer hoog! Gas, elektra, benzine, diesel. 
 4. Kabinet dat valt en dan opeens toch weer de dienst uitmaakt zonder opnieuw te worden aangesteld.
 5. Lockdowns (tegen beter weten in) met de nodige heftige sociale en economische gevolgen
 6. MKB’ers en horeca zijn failliet gegaan door o.a. de vroegtijdige sluitingstijden
 7. Woningnood en toch migranten naar Nederland halen
 8. Geen investeringen in de IC of zorg terwijl er toch hier veel behoefte aan was in de coronatijd..?
 9. Vreedzame demonstraties de kop in drukken
 10. Zelf de wetten overtreden tijdens lockdowns, mondkapjes etc.
 11. Andere middelen verbieden die ook corona kunnen bestrijden
 12. Jongeren overhalen om te gaan vaccineren (dansen met jansen)
 13. Zich inlaten met een commerciële partij die zich met overheidszaken bemoeit en infiltreert in overheid (WEF, Rutte (vvd), Kaag (D66) etc.) 
 14. Mensen verplichten zich te laten inenten met een vaccin dat nog steeds niet officieel is getest en is goedgekeurd
 15. Mensen uitsluiten en discrimineren op basis van persoonlijke voorkeuren d.m.v. een qr cod
 16. Grond van boeren opeisen voor Tristate 
 17. Stikstof regels bedenken die nergens op gebaseerd zijn. Hoog stikstofgehalte op de Waddenzee? Hoe dan!
 18. Geen actieve herinneringen bij belangrijke besluiten en de bewijslast verwijderen (smsje’s van Rutte). Nou wij waren al naar huis gestuurd of erger nog, we zouden moeten gaan brommen!
 19. Er mag niet onderzocht worden welke mensen er mét of dóór de corona waren overleden
 20. Er wordt (oktober 2022) niet onderzocht waar de oversterfte komt. Er gaan namelijk mensen dood, door hartproblemen…

We kunnen nog wel even doorgaan 🙂 Dus weet op wie je gaat stemmen! 

We weten nu de uitslag al

Ja, ook kan je al zeggen wie er gaan winnen. Ik voorspel nu al dat de volgende partijen gaan winnen VVD, CDA en D66. Want ze willen nu haast maken om de SDG’s door te drukken op lokaal niveau. Lees de 17 SDG’s. En die willen ze in 2030 al hebben behaald. Dit is een onderdeel van Agenda2030. 

Conclusie

Stem op een echte lokale partij! Stem op een partij die echt iets kan doen op lokaal niveau. Die wat kan doen aan die drukke weg of het behoud van dat mooie broedgebied. En vertel het maar aan anderen op wie je hebt gestemd. Vertel het aan anderen zodat je allemaal kan toetsen dat het niet de grote partijen zijn geweest waar de stemmen naar toe zijn gegaan en ze toch gekregen hebben. Snap je? 

Succes!