(Last Updated On: 10 oktober 2022)

Er is sinds een aantal jaar de optie om muziek via DAB+ te beluisteren en de analoge televisie is al de deur uitgezet. Nu heb ik daar wel mijn gedachten over hoe dit toegepast kan worden. Echter, ik ga uit van wat ik zelf weet. Wie weet zit ik er helemaal naast en ben ik ergens een beetje paranoia. Wie weet. Het zijn mijn gedachten, mijn ideeën. En wie weet belicht ik iets waar jij nog niet aan had gedacht? En als je iets wil delen over dit artikel, laat dat weten onder in de comments.

Het begin, de basis

Als eerste moet ik even belichten dat we als mensen en dieren reageren op vibraties. Als je een kamer binnenkomt waar net een heftige discussie is geweest dan “voel je de vibe”. Of als groepje mensen hebben zitten roddelen over jou en je komt er opeens bij staan dan voel je dat. We werken als mensen met trillingen, vibraties.

Vibraties en frequenties

Deze vibraties worden via frequenties verzonden. Jij zendt een bepaalde vibratie uit, een bepaald gevoel. Dit kan door een ander worden opgepikt. Die voelt dat aan. Dieren, bijvoorbeeld katten en honden, voelen ook jouw vibratie. Als je je rot voelt komen ze vaak even peilen. En als je niet van honden of katten houdt, dan komen ze juist omdat ze willen laten weten dat je niet bang hoeft te zijn. (uitzonderingen daar gelaten).

Je kent de uitspraken wel “je voelt elkaar goed aan” of “op dezelfde frequentie zitten met iemand” of “je zit met iemand op dezelfde golflengte”.

Tesla en frequenties

Tesla gaf de doorbraak met de frequenties. Hij kon aantonen hoe bepaalde frequenties en vibraties werken. De frequentie waar Tesla veel mee werkte was 369hrz. Linkje met informatie Tesla liet ook zien dat de flora en fauna regeert op bepaalde vibraties en frequenties. Dus mensen, dieren, planten en de natuurlijke elementen. Ik wil het in dit artikel even houden bij de mensen.  Dus het gebruik van de frequenties bij mensen.

Radiogolven

Als we radio luisteren via de ether is dat op een bepaalde golflengte. We kunnen dan via de knop op de radio een frequentie zoeken en dan horen we de informatie die de betreffende zender uitzendt. We kunnen dan zoeken op FM of AM. Je kan niet op een andere  frequentie deze zender beluisteren.

Internet frequenties 2,4Ghz en 5Ghz

Dit zijn 2 standaarden die we gebruiken om gebruik te kunnen maken van wifi. Hier reageren ook mensen, dieren en planten op. Dit heeft invloed op de “belichaming”. Dit is aangetoond door verschillende partijen. Helaas is dit niet in de seculiere media te horen. Een beetje onderzoek en je zal zien dat hier best nog wat haken en ogen aan zitten. Wat zoekresultaten kan je hier vinden

Water programmeren

Een Japanse onderzoeker heeft een aantal jaren geleden aangetoond dat water te programmeren is. Dat water ook te beïnvloeden is. Dit gebeurt ook weer op een bepaalde frequentie en vibratie. Hij had aangetoond dat dit kan via opgeschreven intenties. En intenties bestaan dus ook uit vibraties. Water heeft tevens ook een geheugen. Zie hier een filmpje over water programmeren en hier een filmpje over dat water een geheugen heeft.

Het lichaam bestaat uit water

Er zijn nog al wat onderzoeken over hoeveel water het lichaam bevat. Er is veel over te lezen en te vinden. Zie deze resultaten bijvoorbeeld.  Dat het lichaam dus bestaat uit een groot percentage water is dus een feit. Daar kunnen we niet omheen. Hou dit feitje even in gedachten.

Geluiden horen op bepaalde frequenties

Mensen kunnen met hun gehoor bepaalde toonhoogtes en frequenties dingen horen. Bijvoorbeeld om jongeren weg te houden op een hangplek zijn er gemeentes in Nederland die bepaalde apparatuur ophangt die een hele hoge toon laat horen. Deze toon is alleen door jongeren te horen. Dit is zo irritant dat ze daar dan wegblijven. Of dieren, honden bijvoorbeeld, horen een hondenfluitje.

In de VS gebruikt de overheid (vanaf 2009) ook bij grote demonstraties grote apparaten die een bepaalde frequentie uitzendt waarmee ze grote groepen mensen kunnen sturen. Als je in de “lijn van deze frequentie” staat kan je lichaam een aardige opdonder krijgen waardoor je zelfs misselijk kan worden. Dit is een Sonnic Canon. Klik hier

DBA+ radio – digitale radio

Dit is digitale radio. Hier wordt er dus een digitaal signaal de wereld in gestuurd waardoor we dus digitaal radio kunnen luisteren. Op deze pagina staat informatie over DBA+ radio. En als je vragen hebt hierover kan je hier terecht.

Digitale televisie

Er bestaat eigenlijk geen analoge televisie meer. Alles is digitaal. En, er zijn ook wel wat fusies geweest in Europa waardoor er maar een paar aanbieders zijn van internet en televisie. En het kabeltje in jouw straat is van een bepaalde aanbieder dus je hebt ook niet veel keus. Dus de monopolie positie van bepaalde aanbieders wordt ook steeds groter.

Televisie, radio, nieuws en andere media vallen onder 1 paraplu

Zoals je misschien de laatste jaren al hebt gemerkt zijn er veel merken op de markt die van 1 bedrijf zijn. Bijvoorbeeld DPG media heeft radio en tv zenders en kranten in Nederland en België in bezit. De NOS heeft ook een aantal zenders in bezit. Deze bedrijven hebben daar in de top mensen zitten die weer bij een bepaalde club horen. De voorzitters bijvoorbeeld van de NPO stations zijn weer gerelateerd aan een bepaalde politieke partij.

Afgezien van wie dit fragment heeft gemaakt wil ik dat je kijkt naar de inhoud: in dit filmpje zie je welke voorzitters van die omroepen bij welke partij horen.

Mensen in een trance brengen

Het is mogelijk om mensen in een bepaalde trance te brengen via een bepaalde frequentie. Door toepassen van bepaalde woordtechnieken en zinsstructuren kan je mensen beïnvloeden. Ook kan je via subliminal messages mensen sturen. Met al deze technieken kan je mensen in wat ze noemen “repor” brengen. Dan gaat de amygdala open staan. Dat is de poort in je hersenen die de boel filtert. Als deze poort open staat kan je dus verschillende informatie in mensen programmeren omdat deze niet meer filtert wat jij zelf belangrijk vindt. (even heel simpel uitgelegd).

Eenzijdige informatie

Door de monopolie in de wereld van de media kan je dus eenzijdige informatie bij mensen thuis brengen. Via de kranten, de TV, de radio enzo kan je dus alles in dat hoofd pompen. Dus de politieke ideeën en gedachten kan je dan inzetten om de mensen hun gedrag aan te passen.

Mijn gedachte en conclusie

Nu een samenvatting van mijn gedachtes en conclusie; Ik probeer alle eerder geschreven dingen nu samen te vatten met wat ik dus denk dat er zou kunnen gebeuren en wat je er mee zou kunnen doen met die digitale radio en televisie en andere vormen van media om informatie bij mensen thuis te brengen.

Als alles digitaal is kan je dus op een bepaalde frequentie dus bepaalde trillingen gaan verzenden. Je kunt dus ook op een bepaalde frequentie de mensen eenzijdige informatie brengen.

Nu weten we dat er een bizarre agenda wordt uitgerold die veel mensen hun leven zal verwoesten. Dus het bovenstaande is dus best mogelijk om deze agenda te doen slagen. Deze agenda heet ook wel “agenda2030“.

Tot slot

Ik laat even in het midden of het waar is; de nanotechniek in de vaccins voor COVID-19. Stel dat het wel zo is en deze kan werkelijk praten met de 5G masten. Wat ik dan zou vermoeden dat zou kunnen gebeuren is dat je mensen dus ook op die manier kunt sturen en misschien wel uit zou kunnen zetten?

Ik hoop je hiermee een nieuwe kijk te hebben gegeven op het gebruik van de techniek, de vibraties, de frequenties enzo. Ik hoop dat ik je aan heb kunnen moedigen om dit verder te onderzoeken.

Wie weet zou het zomaar eens waar kunnen zijn…

Snap je nu waarom ze ook wel eens “media = virus” roepen?

 

 

 

 

Één reactie op “Hoe digitale radio en televisie en mensen kunnen beïnvloeden”

Reacties zijn gesloten.